fbpx
Fael Security

Dera rrëshqitëse EI120 – Marka CE – Ngushtim tymi “Sa”

16 Nën 2023

Fael Security Srl zgjeron gamën e produkteve Sa dhe Sm kundër tymrave, duke iu përgjigjur nevojave dhe logjikës së komunitetit dhe tregut ndërkombëtar.

Kemi kënaqësinë t’ju informojmë për lindjen e derës rrëshqitëse të re “CROSSWALK 120” me përmasa të mëdha kundër tymrave “Sa” (me shenjën CE), e testuar sipas standardit UNI EN 1634-3.

Siguria vjen gjithmonë e para për Fael Security Srl. Përveç rezistencës ndaj flakëve, ngushtimi i tymit është thelbësor për të siguruar shikueshmërinë dhe jetëgjatësinë përgjatë rrugëve të arratisjes, një aspekt që shpesh nuk i është dhënë rëndësia e duhur në të kaluarën.

Testi i kontrollit të shpërndarjes së tymit për dyert dhe sistemet e kyçjes përshkruhet nga standardi UNI EN 1634-3 dhe përcakton aftësinë e një elementi për të zvogëluar ose eliminuar kalimin e tymit midis 2 ndarjeve të zjarrit të ndara nga një derë.
Dyert tona rrëshqitëse “CROSSWALK 120” EI120 i shtohen gamës së gjerë të certifikimit të dritareve tona Sa dhe Sm kundër tymit:

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security