fbpx
Fael Security

Aprovimi prestigjioz i UL Category Code DTOV2 për produktet me teksturë të serisë Durpol 9 në ton gri (RAL 7035).

16 Nën 2023

Për Fael Security Srl, bërja e besueshmërisë dhe performancës së produkteve të saj një aspekt kyç i strategjisë së kompanisë ka qenë gjithmonë një aspekt i konsideruar në aspektin e prioritetit absolut duke marrë parasysh faktin se vlera reale e brendshme e produktit lind nga kjo. Me qëllim të ndjekjes së vazhdueshme të këtij qëllimi, Fael Security Srl ka ushqyer gjithmonë një aktivitet kërkimor ashiqare që synon kryesisht dhënien e përgjigjeve gjithnjë e më të kualifikuara dhe të synuara për nevojat specifike të tregut dhe përdoruesve.

Duke u nisur nga vetëdija se vlera cilësore dhe garancitë e rezistencës së veshjeve të saj janë të destinuara për të kontribuar dhe për t’u dhënë vlerë përbërësve dhe/ose produkteve të gatshme të destinuara për tregjet ndërkombëtare, Fael Security Srl përmes partnerit të saj Europolveri dëshironte të dorëzonte veshjet e saj në pluhur në të ndryshme dhe teste të larmishme miratimi sipas standardeve ndërkombëtare. Miratimi prestigjioz i UL Category Code DTOV2 është shtuar së fundmi për produktet me teksturë të serisë Durpol 9 në ton gri (RAL 7035).

UL (Underwriters Laboratories) është një kompani amerikane që falë laboratorit të saj të rëndësishëm të pavarur, ka më shumë se 100 vjet që merret me sigurinë dhe certifikimin e produkteve të destinuara për përdorim në fushën Elektronike dhe Elektroteknike dhe nëpërmjet rrjetit të saj ndërkombëtar operon në nivel kombëtar duke certifikuar produktet e gatshme dhe të gjithë serinë e komponentëve të përdorur për krijimin e tyre.

Fael Security Srl, nëpërmjet furnizuesit të saj të besuar, ajo ka marrë miratimin prestigjioz UL për produktet e saj me teksturë në serinë Durpol® Seria 9 Gri.

Miratimi i ri certifikon aftësitë e veçanta të mbrojtjes së korrozionit të palltove të cilat, kur përfshihen në ciklet e përshtatshme të pikturës, duhet të jenë në gjendje të sigurojnë cilësi të certifikuar në mbarë botën në lidhje me standardin UL 1332 (Veshje organike për panele elektrike çeliku për përdorim të brendshëm/të jashtëm).

Me kërkesë, Fael Security Srl është në gjendje të formulojë veshje pluhuri të miratuar në të gjitha nuancat e grisë në përputhje me standardin UL dhe të prodhojë sipas rregulloreve të rrepta dhe parametrave të kontrollit të përcaktuar nga vetë standardi.

Marrja e këtij miratimi zgjeron mundësinë e përdorimit të bojërave për produktet e përfunduara të destinuara për eksport në nivel global.

Ky miratim i ri ka tre kuptime:

  • është e rëndësishme pasi përfaqëson tejkalimin e një kufiri;
  • është jashtëzakonisht i rëndësishëm sepse nënkupton një zgjerim të mundësive të përdorimit të bojrave të destinuara për komponentë dhe/ose produkte të gatshme të destinuara për eksport në mbarë botën;
  • është një certifikatë e mëtejshme e standardit të lartë të cilësisë së produkteve të përdorura nga Fael Security Srl dhe vlefshmërisë së strategjive të kompanisë.
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security