fbpx
Fael Security

FAEL Security tani është edhe në YouTube me kanalin e saj zyrtar!

16 Nën 2023

Fael ka qenë tashmë i pranishëm për disa kohë në rrjetet kryesore sociale, duke përfshirë Facebook dhe LinkedIn, dhe kjo është arsyeja pse ne vendosëm të bëjmë një hap të mëtejshëm përpara duke aktivizuar një llogari zyrtare në një nga platformat më të famshme të videosharing në botë: YouTube.

Klientët tanë vetëm duhet të kërkojnë për “Fael Security” në motorin më të përdorur të kërkimit video për të parë mini videot tona tashmë të ngarkuara në kanalin që tregojnë punën e përditshme në kompani, nga testet e zjarrit deri në demonstrimet e produkteve tona.

Kjo, sipas mendimit tonë, është një mënyrë efektive për ta bërë më të njohur cilësinë e punës sonë dhe pikat tona të forta: falë kanalit YouTube, ne shkurtojmë distancat me klientët duke treguar realitetin dhe veçantitë e markës FAEL. Ne mund të mburremi se jemi një nga kompanitë e pakta në sektor që jemi gjithashtu të pranishëm në këtë platformë.

Prandaj ju ftojmë të zbuloni cilësinë e dyerve tona rezistente ndaj zjarrit, vetratave dhe dyerve rrëshqitëse duke ndjekur kanalin zyrtar FAEL në YouTube tani!

Shko në kanalin YouTube

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security